akisch.blogg.se

Personligt!

Hallonsylt, räkfrossa och allsång.

Kategori: Allmänt

"När jag var liten hade vi inte råd med katt men vi hade en hink som spann"
 
För någon vecka sedan frågade en vän mig om jag ville med på räkfrossa vilket jag svarade ja på. Det var henne och några av hennes vänner. Var en väldigt trevlig kväll. Kom hem klockan alldeles försent för var ju tvungen att kolla på kattbebisarna som finns hemma hos vännen. Där det finns kattbebisar, där finns jag! 
 
Idag åkte jag till Ikea med en vän. Kom hem med lite diverse bös men ni får se resultatet av allt när allt kommit ordning. Tills vidare ser allt ut såhär:

Det som ingandlades var: ett durkslag, en äppeldelare, ånginsats, fyra pappkartonger som jag kommer ha mina tidningar, två små svetthanddukar som är bra att ha när man gymmar, en korg och den där hyllan. 
 
På kvällen frågade moster om mamma och jag ville med på Allsång vid Pankasjön här i Falköping vilket vi båda tackade ja till. Det var väldigt kul och den första låten de började med var ju Smokies - "Living next door to Alice". Synd bara de sjöng den barnvänliga versionen och inte "Alice? Who the fuck is Alice?". Hade alla rätt men oturligt nog vann jag inget ändå.
 
Sedan hem och börja fixa lite här hemma. Blir nog bra när jag är nöjd. Sovrummet ska typ tömmas har jag bestämt. Haha.
 
Just ja, glömde ju..
Mamma plockade hallon igår som hon idag illa tvingade mig göra sylt på. Blev en jävla massa burkar.